Logo Dos Perellons Logo Dos Perellons Logo Dos Perellons

L’any 1882, a un petit poble des centre de s’illa de Mallorca anomenat Llubí, un fuster de nom Jordi Perelló Perelló decideix canviar de professió i funda unes destil•leries tradicionals.

 

Després d’exercir durant uns anys aquesta professió, passà ses destil•leries als seus fills Jordi i Antoni Perelló Planas, qui decidiren prendre camins diferents. En Antoni, s’any 1917, com feren molts mallorquins d’aquella època, emigrà a Amèrica i estableix ses Destil•leries a Mendoza (Argentina). Però el 1947, es seu segon fill, Antoni Perelló Perelló, obre novament ses destil•leries als antics locals de Llubí, on començà es seu padrí. Poc a poc va ampliant-ne la superfície, a mesura que augmenta progressivament sa producció. El 1973 se converteix en Societat Anònima amb es nom de Dos Perellons S.A. (en referència als seus dos cognoms). El 1991, per raons d’expansió, es traslladà a uns nous locals en el polígon industrial de Son Castelló de Palma de Mallorca.

 

Avui, més de 130 anys després de sa seva fundació, segueix essent una empresa artesana i familiar regentada per sa quarta generació i on sa cinquena generació ja està aprenent s’ofici per poder seguir s’antiga tradició familiar.

 

 

Història de s'empresa

Alambí

dosperellons@dosperellons.com ·         +34 971 430 850 ·         971 430 854

Imatge telèfon
Imatge fax
Imatge correu